Marinerede skinkestrimler

Sådan gør du

  • 1 Bland soja, sherry, finthakket hvidløg og finthakket ingefær og hæld det over kødet.
  • 2 Stil det i køleskab, mens grøntsagerne ordnes, eller i op til 12 timer.ognbsp;
  • 3 Rens grøntsagerne og nip ærterne.
  • 4 Skær forårsløg i skrå skiver.
  • 5 Hold det grønne og det hvide af forårsløget adskilt.
  • 6 Skær blegsellerien i tynde skiver, champignonerne i skiver og abrikoserne i tynde strimler.
  • 7 Tag kødet op af marinaden.
  • 8 Varm halvdelen af olien op i en wok eller på en stor pande.
  • 9 Tilsæt kødet og steg det 1-2 minutter under omrøring.
  • 10 Tag det op og hold det varmt.
  • 11 Tilsæt resten af olien samt det hvide af forårsløg, blegselleri og champignon, stadig under omrøring.
  • 12 Tilsætefter 1-2 minutter abrikoser og sukkerærter.
  • 13 Kom marinaden og kødet i.
  • 14 Kog væsken op.
  • 15 Vend bønnespirer, det grønne af forårsløgene samt salt og peber i.
  • 16 Jævn evt. med lidt majsstivelse.
  • {{recipeDoneText}} Marinerede skinkestrimler

Opskriften er udviklet af