Marinerede skinkespid med hvidløg og citron

Sådan gør du

  • 1 Træspiddene lægges i vand for ikke at brænde på grillen.
  • 2 Vend skinketern med olie, spidskommen, fintsnittet hvidløg, salt og peber.
  • 3 Sæt kødet i køleskabet og lad det marinere mindst 30 minutter - gerne længere, dog højst 12 timer.
  • 4 Skær parmaskinken i tynde strimler og pak skinketernene heri.
  • 5 Skær citronen i både og pil hvidløgsfeddene.
  • 6 Sæt skinketern, hele hvidløgsfed og citronbåde på spiddene.
  • 7 Grill dem ca. 10 minutter i alt.
  • 8 Vend spiddene af og til.
  • 9 Tomater og rødløg skæres i skiver.
  • 10 Rør olien med citronsaft, salt og peber og dryp det over tomater og løg.
  • 11 Pynt med basilikum og feta i små stykker eller tern.
  • {{recipeDoneText}} Marinerede skinkespid med hvidløg og citron

Tip

I stedet for skinketern kan bruges skinkeschnitzler 1½ x 1½ cm.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier