Marinerede sauté-skiver med grøntsager og ris - børnevenlig fremgangsmåde

Sådan gør du

  • 1

    Marinaden: Pil og hak hvidløget fint og kom det i en skål. 

  • 2 Kom chilisauce, sojasauce, olie, salt og peber i skålen. Bland.
  • 3

    Læg købet i marinaden og læg film over skålen. Stil den i køleskabet i ca. 20 minutter.

  • 4 Skær gulerødderne og persilleroden i tændstikstynde stave.
  • 5 Skyl bladsellerien og skær den på skrå i 3-4 cm lange stykker.
  • 6 Hæld vand og salt i gryden. Kog vandet.
  • 7 Kom grøntsagerne i kogende vand og kog dem i 2-3 minutter.
  • 8 Hæld vandet fra grøntsagerne.
  • 9 Tag kødet op af marinaden. Gem marinaden.
  • 10 Varm en stor pande op.
  • 11 Læg sauté-skiverne på panden og steg dem 45 sekender på hver side.
  • 12 Tag kødet af panden.
  • 13 Hæld marianden på panden og kog den grundigt igennem.
  • 14 Hæld 1-2 dl vand på panden, hvis du vil have mere sauce.
  • 15 Smag saucen til med salt, peber, chilisauce og sojasauce.
  • 16 Kom kød og grøntsager på panden. Varm det hurtigt igennem.
  • 17 Anret retten i et fad og pynt med frisk koriander.
  • 18 Løse ris: Hæld risene i en sigte. Skyl dem.
  • 19 Kom vand og salt i en gryde. Kog vandet.
  • 20 Kom risene i gryden.
  • 21 Læg låg på gryden og skru ned.
  • 22 Kog risene i 12 minutter, til de er møre.
  • {{recipeDoneText}} Marinerede sauté-skiver med grøntsager og ris - børnevenlig fremgangsmåde

Opskriften er udviklet af