Marinerede sauté-skiver med grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Hak hvidløget fint og rør marinaden sammen.
  • 2 Vend kødet i marinaden.
  • 3 Stil det i køleskab i ca. 20 minutter.
  • 4 Kog risene.
  • 5 Skær gulerødder og persillerod i tændstiktynde stave og blegselleri i tynde skrå skiver.
  • 6 Kom grøntsagerne i kogende letsaltet vand og kog i 2 -3 minutter.
  • 7 Hæld vandet fra.
  • 8 Tag kødet op af marinaden.
  • 9 Opvarm en stor pande ved god varme.
  • 10 Læg skiverne på panden. Vend dem straks. Tag dem af panden.
  • 11 Hæld marinaden på panden og kog den grundigt igennem.
  • 12 Tilsæt evt. ½-1 dl vand, hvis du vil have mere sauce.
  • 13 Smag til med salt, peber, chilisauce og sojasauce.
  • 14 Tilsæt kødet, vend grøntsagerne i og varm det hurtigt igennem.
  • 15 Pynt med frisk koriander.
  • 16
  • {{recipeDoneText}} Marinerede sauté-skiver med grøntsager

Tip

Svinemørbrad i ½ cm tykke skiver kan bruges i stedet for sauté-skiver. I stedet for persillerod kan bruges pastinak, majroe eller porre. Kødet kan stå i marinaden i køleskabet i op til 12 timer.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier