Marinerede sauté-skiver med couscoussalat

Sådan gør du

  • 1 Kom paprika, koriander, revet hvidløg, salt, peber, ½ dl hakket persille og olie i en kraftig plastpose og ryst det hele sammen.
  • 2 Kom sauté-skiverne ned i blandingen lidt ad gangen.
  • 3 Fordel marinaden på kødet.
  • 4 Læg plastposen med kødet i køleskab og hold det koldt indtil grillning.
  • 5 Kog 2 dl vand i en gryde.
  • 6 Sluk for varmen og rør couscoussen i.
  • 7 Læg låg på og lad det stå i 5 minutter.
  • 8 Løft op i den med en gaffel et par gange.
  • 9 Rør olie og citronsaft i og lad det blive koldt.
  • 10 Fjern kernerne i agurken med en teske og skær agurken i små tern.
  • 11 Rist mandlerne på en tør pande.
  • 12 Kom finthakket løg og agurketern i couscoussen.
  • 13 Smag til med salt og peber.
  • 14 Pynt salaten med mandlerne.
  • 15 Grill sauté-skiverne 1 minut på hver side, i alt 2 minutter.
  • 16 Hvis grillen er meget varm er ½ minut på hver side nok.
  • {{recipeDoneText}} Marinerede sauté-skiver med couscoussalat

Tip

Kødet kan ligge i marinaden i nogle timer, bare det er på køl. Skær et lille stykke af en sauté-skive, så du kan se, om de er lige netop gennemstegt. Steges de for længe, bliver de tørre. Hvis det er nemmere at transportere, kan man undlade olien i marinaden til kødet og bare vende skiverne i den tørre blanding. Det kan gøres hjemme eller på stedet.

Opskriften er udviklet af