Marinerede nakkekoteletter med orientalsk salat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Hak løget og bland resten af ingredienserne til marinaden sammen.
  • 2 Læg koteletterne i et fad.
  • 3 Hæld marinaden over og sæt koteletterne i køleskabet i ca. ½ time.
  • 4 Vend koteletterne et par gange under marineringen.Hæld yoghurten til afdrypning ca. 1 time i et kaffefilter. Kog bulguren 10 minutter i bouillonen og køl den af.
  • 5 Snit forårsløgene i tynde skiver.
  • 6 Flæk agurken, skrab kernerne ud og skær den i små tern.
  • 7 Halvér tomaterne. Bland bulgur, løg, agurk og tomater og krydr med salt og peber. Rør yoghurten med olie og presset hvidløg. Smag til med salt og peber. Tag de 6 største blade af salaten og læg dem på et fad.
  • 8 Anret bulgursalat i bladene og kom resten i en skål ved siden af. Dup koteletterne tørre.
  • 9 Grill dem 8 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
  • Så er det spisetid! Marinerede nakkekoteletter med orientalsk salat

Tip

Nakkekoteletterne kan marineres i køleskabet fra ½-24 timer.

Opskriften er udviklet af