Marinerede kyllingebryst med grønt

Energiinformation

  • Energi/100 gram: 527 KJ
  • Energi/100 gram: 126 Kcal
  • Fedt 9 %
  • Heraf mættede fedtsyrer 2 %
  • Kulhydrat 28 %
  • Protein 63 %

Sådan gør du

  • 1 Rør marinaden sammen og vend kyllingebrysterne i den. Lad trække mindst en time i køleskab.  
  • 2 Skær kartofler i både, vend dem i olivenolie og salt og bag dem i 30-40 minutter ved 200 grader, til de er gyldne.  
  • 3 Mos avokadoerne (evt. med stavblender), og rør dem med limesaft og salt. Stil til side.  
  • 4 Lad kyllingebrysterne dryppe af og steg dem ca 10 minutter på hver side til de er gennemstegte. Stegetiden kan variere afhængigt at brystets størrelse.  
  • 5 Damp gulerødder og asparges i letsaltet vand, til de er al dente. Server, og nyd.  
  • {{recipeDoneText}} Marinerede kyllingebryst med grønt

Opskriften er udviklet af