Marinerede kartofler med broccoli og spegeskinke

Rør en dejlig marinade til dine kartofler. Det giver smag og kant.

Sådan gør du

  • 1 Skær kartoflerne i halve.
  • 2 Skyl broccoli og skær dem i små buketter.
  • 3 Bland kartofler og broccoli i en skål.
  • 4 Skyl dild og hak groft.
  • 5 Kom skyr og sennep i en skål.
  • 6 Vend rundt sammen med dild.
  • 7 Smag til med salt og peber.
  • 8 Pil rødløg, skær i tynde både.
  • 9 Bland dressingen med kartofler og rødløg.
  • 10 Kom mandler på en stegepande.
  • 11 Tænd for blusset og rist mandlerne til de er gyldne.
  • 12 Skær skinke i grove stykker og bland i salaten.
  • 13 Hak mandlerne groft.
  • 14 Drys mandlerne over salaten.
  • 15 Server godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Marinerede kartofler med broccoli og spegeskinke

Tip

Du kan også bruge kylling til salaten.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier