Marinerede kalkunschnitzler med dampet spinat

Sådan gør du

  • 1 En marinade blandes af sojasauce, citronsaft, ingefær og hakket chili.
  • 2 Kalkunbrystet skæres til fire schnitzler.
  • 3 Kalkunschnitzlerne overhældes med marinaden og trækker ca. 30 min., mens de vendes 1 gang undervejs.
  • 4 Olien opvarmes på en pande, og schnitzlerne steges ved jævn varme ca. 3 min. på hver side, til de er gennemstegte.
  • 5 Kødet tages af panden og holdes varmt.ognbsp; Spinaten skylles i flere hold koldt vand og dryppes af.
  • 6 Spinaten kommes på panden, evt. af 2 omgange, sammen med resten af marinaden.
  • 7 Svitses ved høj varme til spinaten er faldet sammen, og væden dampet væk.ognbsp; Evt. ristes sesamfrø på en tør pande, til de er gyldne og drysses over spinaten.
  • {{recipeDoneText}} Marinerede kalkunschnitzler med dampet spinat

Opskriften er udviklet af