Marinerede courgetter

Sådan gør du

  • 1 Skyl courgetterne og skær dem i tynde skiver på langs - det er nemmest med en ostehøvl.
  • 2 Drys skiverne med salt og lad dem trække hermed i 15 min.
  • 3 Skyl og tør dem. Rist baconterninger sprøde og læg dem på fedtsugende papir.
  • 4 Nip spinaten for de groveste stilke og skyl den godt. Skær den i strimler.
  • 5 Rist courgetteskiver i fedtstoffet på en pande - de skal stadig være let sprøde.
  • 6 Tag dem af panden og kom spinaten på.
  • 7 Rist kort, mens den hastigt vendes.
  • 8 Tag den af panden og drys den med salt. Anret spinaten i et halvdybt fad og kom courgetteskiver over.
  • 9 Drys med sprøde bacontern og stænk med vineddike.
  • 10 Drys med kapers.
  • 11 Serveres som forret med flute eller som tilbehør.
  • {{recipeDoneText}} Marinerede courgetter

Opskriften er udviklet af