Marengslagkage med bær og mørk chokolade

Ganske klassisk. Ganske fantastisk. Vi bager selv marengsbundene.

Sådan gør du

  • 1 Sæt varmluftsovnen på 125 grader.  
  • 2 Kom æggehvider og sukker i en metal- eller glasskål, og pisk massen sammen. Kom hvidvinseddiken heri, og pisk til helt stift skum.  
  • 3 Tag to bradepander og dæk med bagepapir. Læg en spisetallerken herpå og tegn en rund cirkel.
  • 4 Tag marengsmassen op med en ske, og fordel indenfor cirklerne. Hak valnøddekerner og drys henover marengsmassen.
  • 5 Bag marengsene i ca. 40 minutter, indtil de er lette og tørre. Afkøl bundene.  
  • 6 Pisk fløden til skum.
  • 7 Udsten kirsebær og skær i mindre stykker.
  • 8 Hak chokoladen.
  • 9 Læg lagkagen sammen. Pak i film og stil koldt, indtil lagkagen skal serveres.  
  • 10 Tip: I stedet for kirsebær kan du også bruge andre sæsonaktuelle bær, f.eks. brombær.
  • {{recipeDoneText}} Marengslagkage med bær og mørk chokolade

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier