Marcipantærte med valnødder

Sådan gør du

  • 1 Opvarm ovnen til 180 grader.
  • 2 Ælt ingredienserne til tærtedejen sammen.
  • 3 Tryk dejen ud i en tærteform, ca. 26 cm i diameter.
  • 4 Prik bunden med en gaffel og bag den 15 min. midt i ovnen.
  • 5 Del æggene i blommer og hvider.
  • 6 Ælt marcipanen blød med æggeblommerne og halvdelen af sukkeret.
  • 7 Hak valnødder og chokolade groft.
  • 8 Bland chokolade, valnødder og creme fraiche med marcipanmassen.
  • 9 Pisk æggehviderne stive med resten af sukkeret og vend de stiftpiskede hvider sammen med marcipanmassen.
  • 10 Kom fyldet i den forbagte tærtebund og bag tærten endnu 35-40 min.
  • 11 Lad den færdigbagte tærte køle af.
  • {{recipeDoneText}} Marcipantærte med valnødder

Opskriften er udviklet af