Marcipanmuffins med nougatmousse

Sådan gør du

  • 1 Fløden koges op i en gryde.
  • 2 Nougaten skæres i mindre stykker og smeltes under omrøring i fløden.
  • 3 Fløden røres jævn og hældes op i en skål, der stilles i køleskabet til dagen efter.
  • 4 Sukker og smør røres sammen.
  • 5 Et æg af gangen røres i.
  • 6 Marcipanen rives groft og røres i dejen.
  • 7 Hvedemel og bagepulver blandes og røres i dejen.
  • 8 Mælken røres i, og dejen røres jævn. Dejen fyldes i en smurt muffinsform med 12 huller eller i 12 papirsforme, gerne i dobbelt lag.
  • 9 Muffinerne bages midt i ovnen ved 200°C i ca. 20 min.
  • 10 Muffinerne afkøles. Hindbæren lunes i en gryde.
  • 11 Fløden tages ud fra køleskabet og piskes op til en fast mousse.
  • 12 Muffinerne skæres lige over i en under- og overdel.
  • 13 En klat mousse kommes på hver muffins underdel og overdelen sættes på.
  • 14 Hver muffin stilles på en desserttallerken, og lidt hindbær fordeles på tallerkenen. Muffinerne pyntes.
  • {{recipeDoneText}} Marcipanmuffins med nougatmousse

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier