Marcipankage med skovbær og vanillecreme

Sådan gør du

  • 1 Æg og sukker piskes luftigt i en skål.
  • 2 Marcipanen rives groft og vendes i.
  • 3

    Mel og frosne bær vendes i en skål og blandingen vendes i dejen. Dejen kommes i en springform (24 cm) beklædt med bagepapir.

  • 4 Perlesukker drysses over kagen. Smørret skæres i tynde skiver og fordeles på kagen. Bages ved 175 º i ca. 1 time indtil den er gennembagt.
  • 5 Efter ca. 45 min. er det en god idé at dække kagen med alufolie, så den ikke bliver for mørk.
  • 6

    Kagen afkøles helt evt. til næste dag.

  • 7 Fløden piskes stiv og vendes med yoghurt og vanillesukker.
  • {{recipeDoneText}} Marcipankage med skovbær og vanillecreme

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier

Andre spændende opskrifter