Marcipanhjerter

Appelsinmarmelade og tørret ingefær giver dejlig kant til den søde, bløde marcipan og den hvide chokolade med pistacienødder. Opskriften giver cirka 20 hjerter.

Sådan gør du

  • 1 Rul marcipanen ud imellem to 
stykker bagepapir. Cirka 30x20 cm.
  • 2 Bland marmelade og ingefær, og smør marmelademassen ud på halvdelen af marcipanen. Fold marcipanen uden marmelademasse hen over resten, og pres det sammen. 
  • 3 Tryk hjerter ud af marcipanen med en hjerteformet udstikker. Lad hjerterne stå og tørre i cirka en time.
  • 4 Smelt overtrækschokoladen, og 
dyp hjerter heri. Lad chokoladen stivne. Dekorer eventuelt med hvid chokolade og pistacienødder.
  • Mums! Marcipanhjerter

Tip

Har du en lille rest marcipan: Riv spåner af en rest marcipan med en ostehøvl, læg dem på et bagepapir, og bag dem i ovnen ved 180 grader, til de er gyldne, så har du lækre marcipansnacks.

Opskriften er udviklet af