Makrel, skyr og kål
Makrel på dåse kan du bruge til andet end rugbrødsmadder. Prøv at blande det i en salat som her. Opskriften er til to børn og to voksne.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Læg mandlerne på en tør, kold stegepande
  • 2 Varm stegepanden op og rist mandlerne til de er gyldne
  • 3 Lad mandlerne køle lidt af og hak dem groft
  • 4 Skyl kålen, skær stokken fra og snit den meget fint
  • 5 Skyl dild og pluk den groft
  • 6 Læg rugbrød på en brødrister og rist brødet på begge sider
  • 7 Kom sennep i skyr og bland godt
  • 8 Vend kål, makrel, mandler og dild i dressingen
  • 9 Smag salaten til med lidt salt og peber
  • 10 Del salaten i fire portioner, 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen. Server 2 ½ skive rugbrød til hver voksen og 1 ½ skive rugbrød til hvert barn
  • 11 Pak salaten i bokse og tag med på farten
  • 12 Spis ristet rugbrød til salaten
  • {{recipeDoneText}} Makrel, skyr og kål

Tip

Hasselnødder smager også godt til retten

Opskriften er udviklet af