Majspandekager med rød peber og forårsløg

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 12 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 373 kcal
  • Fedtenergi 37 %

Sådan gør du

  • 1 Gør den røde peberfrugt i stand: fjern kerner og det hvide. Skær kødet i tern.
  • 2 Skær forårsløg i ringe.
  • 3 Skyl og slyng spinaten tør.
  • 4 Pisk æg med mel, mælk, bagepulver og vend drænede majs i dejen.
  • 5 Bag små pandekager, gyldne på begge sider i olie og smør, evt. på en blinispande.
  • 6 Anret majspandekager på spinat med peberfrugt og forårsløg og servér en lille skål med skyr.  
  • {{recipeDoneText}} Majspandekager med rød peber og forårsløg

Tip

Brug evt. creme fraiche i stedet for skyr.

Opskriften er udviklet af