Majskolber med chili og grillede rejer

Sådan gør du

  • 1 Træk bladene af majskolberne og skær dem ud i 6-8 stykker.
  • 2 Kog de delte majskolber i 4-5 min. i vand med salt.
  • 3 Bland citronsaft med chili, persille, salt og peber. Vend majsene med marinaden.
  • 4 Krydr de store rejer med salt, peber og lidt olivenolie.
  • 5 Sæt rejerne på et træspyd og grill dem i 4-5 min.
  • 6 Rør yoghurt med lidt stødt chili, sennep, salt, persille og basilikum.
  • 7

    Anret majsene med grillede rejer og yoghurtdip, og servér med speltflute til fx aperitiffen eller som forret.

  • {{recipeDoneText}} Majskolber med chili og grillede rejer

Tip

Majskolberne kan også grilles med bladene på. Grill dem i 12-15 min. og vend dem undervejs. Pil bladene af og skær majskolberne i mindre stykker. På den måde slipper du for at have gang i komfuret inde i køkkenet.

Opskriften er udviklet af