Majsblinis med rørt tun krydderurter og lakserogn

Sådan gør du

  • 1 Kog majskolberne 10 min. og skær kornene af.
  • 2 Varm mælken til den er lunken og udrør gæren i den.
  • 3 Tilsæt hvedemel og øl.
  • 4 Lad dejen hæve 1/2 time et lunt sted.
  • 5 Tilsæt boghvedemel, æggeblommer, salt og yoghurt.
  • 6 Rør dejen glat. Tilsæt majskornene.
  • 7 Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i.
  • 8 Varm en pande med smør.
  • 9 Kom dejen på med en spiseske i små klatter.
  • 10 Bag blinis gyldne på begge sider.
  • 11 Rør tunen med creme fraiche, finthakket rødløg, sennep, purløg og dild og krydr med salt og peber.
  • 12 Læg den rørte tun på de lune blinis med en teske.
  • 13 Pynt med rogn og krydderurter.
  • 14 Server blandet salat til.
  • {{recipeDoneText}} Majsblinis med rørt tun krydderurter og lakserogn

Opskriften er udviklet af