Mælkepocheret rødspættefilet med blomkål og sauce nage

Silkeblød spise, som vækker associationer til det franske køkken. Køb dine rødspætter friske hos fiskehandleren, så smager de endnu bedre.

Sådan gør du

  • 1 Hæld mælk og vand i en gryde.
  • 2 Læg fisken i, og krydr med salt, peber og krondild.
  • 3 Damp under låg i 5 min.
  • 4 Kog blomkålen mør i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
  • 5 Kom alle ingredienser til sauce nage i en gryde og kog til grøntsagerne er bløde.
  • 6 Tag grøntsagerne op og lad saucen koge ind til det halve.
  • 7 Tag fra varmen, og pisk smørret i.
  • 8 Server med godt brød.
  • {{recipeDoneText}} Mælkepocheret rødspættefilet med blomkål og sauce nage

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier