Madvafler med rødbedehummus og grillost

Vafler behøver ikke altid laves i den søde udgave - de kan også være salte! Her serveres madvafler med rødbedehummus og stegt halloumi som en smuk og lækker forret.

Sådan gør du

  • 1

    Vafler

    Pisk alle ingredienserne sammen og lad derefter dejen stå og samle sig i 30 min. Tænd for vaffeljernet og lad det varme op. 
  • 2 Fordel en del af dejen i vaffelhjernet, og steg til lampen lyser grønt. Tag vaflen ud med en gaffel og læg den på en tallerken. Gentag til der ikke er mere dej tilbage.
  • 3

    Rødbedehummus

    Blend alle ingredienserne sammen, enten i en foodprocessor, mini hakker eller med en stavblender, til konsistensen er jævn og cremet. Smag hummusen til med salt og evt mere krydderi.
  • 4

    Grillost

    Skær grillosten i 1 cm tykke skiver. Varm en pande op til medium varme, tilsæt lidt olivenolie eller smagsneutral kokosolie og steg grillosten 2 min. på hver side. 
  • 5

    Anretning

    Smør vaflen med rødbedehummus og læg skiver af stegt grillost ovenpå. Drys til sidst med granatæblekerner og fint hakket persille.
  • {{recipeDoneText}} Madvafler med rødbedehummus og grillost

Opskriften er udviklet af