Energiinformation

  • Protein 7 g
  • Fedt 3 g
  • Fedtenergi 27 %
  • Kulhydrater 12 g.
  • Energifor./ pers 318 kcal

Sådan gør du

  • 1 Vægten på grøntsagerne er nettovægt, det vil sige, efter de er gjort i stand til udskæring.
  • 2 Skær gulerødder og peber i stave.
  • 3 Del agurken på langs, skrab kernerne ud med en teske og skær kødet i stave.
  • 4 Varm burgerbollerne i ovnen efter emballagens anvisning.
  • 5 Form 4 bøffer, der i omkreds er lidt større end bollerne (fordi de skrumper under stegningen). Drys dem let med salt og steg dem i olivenolie og smør.
  • 6 Smør bollerne med en teskefuld ketchup på bund og top. Læg bøffen på underbollen og læg overbollen på.
  • {{recipeDoneText}} Madpakkeburgere

Opskriften er udviklet af