Madbrød – med timian og salt

Madbrød – med timian og salt

Hvis dejen får lov og stå i 4-5 dage på køl, så bliver den meget blød og fuld af luft. Her bliver brødblandingen til et fantastisk madbrød med masser af smag af korn og urter.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 225 grader eller 210°C varmluft.
  • 2 Smør en bradepande med 2 spsk. Olivenolie, og vend dejen ud heri. Tryk dejen let ned, og dryp resten af olivenolien udover. Drys med timian og salt, og tryk timian og saltet let ned i dejen.
  • 3 Lad brødet efterhæve i cirka 15-20 minutter. Bag brødet i cirka 30 minutter, til det er gyldent og lyder hult, når du banker det på undersiden.
  • {{recipeDoneText}} Madbrød – med timian og salt

Tip

Brug rosmarin, hele oliven eller semidried tomater i stedet for frisk timian.

Opskriften er udviklet af