Macaroni and cheese med bløde løg

Et par kødfrie dage om ugen siger vi ja tak til. Især når der serveres noget så godt som dette. Vi har gjort amerikanernes yndlingsret mere grøntsagsfyldt. Ketchup og en blandet grøn salat stiller vi på bordet. Det hører sig til.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.  
  • 2 Kog pastaen al dente efter anvisning på emballagen.  
  • 3 Skær løgene i tynde både, og steg dem bløde i olie på en pande.  
  • 4 Smelt smørret i en gryde, og strø melet herover. Vend godt rundt. Kom sennepspulver og paprika heri, og vend rundt. Tilsæt mælken lidt ad gangen under omrøring, og lad saucen simre i 5 minutter. Tilsæt osten, og lad smelte med.
  • 5 Smør et ildfast fad.
  • 6 Afdryp pastaen, og vend med løg. Kom pasta med løg i fadet. Hæld saucen over, og stil fadet midt i ovnen. Bag, indtil let gylden ca. 25 minutter.  
  • 7 Server med blandet salat og ketchup.
  • {{recipeDoneText}} Macaroni and cheese med bløde løg

Opskriften er udviklet af