Skønne, mættende muffins. Lige til at have med i tasken.

Sådan gør du

  • 1

    Aftenen før:

    Kom perlebyg i en skål og hæld æblemost over.
  • 2 Kom skålen i køleskab og lad den stå der natten over.
  • 3

    Dagen efter:

    Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  • 4 Kom hvedemel, fuldkornsmel og de blandede kerner i en skål og bland.
  • 5 Tilsæt bagepulver og de frysetørrede bær.
  • 6 Skyl og skræl rødbede, riv dem på et rivejern.
  • 7 Kom smør i en gryde.
  • 8 Smelt smørret ved svag varme.
  • 9 Kom mælk og æg i gryden.
  • 10 Kom væsken ned i skålen til de tørre ingredienser og rør det nænsomt sammen.
  • 11 Tilsæt den udblødte perlebyg til blandingen og fordel blandingen i 40 muffinforme.
  • 12 Bag muffins i ca. 15-17 minutter til de er gennembagte.
  • 13 Server to muffins pr. person
  • {{recipeDoneText}} Måltidsmuffins

Tip

Bag en stor portion og frys ned. Så har du altid et lækkert og nærende mellemmåltid ved hånden.

Opskriften er udviklet af