Lynstegte wokstrimler med wasabi og marinerede peberfrugter

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartoflerne.
  • 2 Skær dem i mindre stykker og kog dem i en gryde med vand uden salt.
  • 3 Hæld vandet fra når de er helt møre, og mos dem sammen med olivenolie, smør og wasabi.
  • 4 Smag til med salt og peber.
  • 5 Hold kartoffelpuréen lun.ognbsp;
  • 6 Snit peberfrugter i tynde strimler og løget i tynde både.
  • 7 Rist grøntsagerne i olien i ca. 2 minutter.
  • 8 Tilsæt citronsaft og svits i yderligere 2-3 minutter.
  • 9 Smag blandingen til med salt og peber. ognbsp;
  • 10 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 11 Krydr med salt og peber. ognbsp;
  • 12 Varm olie på en pande ved kraftig varme.
  • 13 Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes.
  • 14 Kødet brunes 1½-2 minutter ved kraftig varme.
  • 15 Servér kartoffelpuré og marinerede peberfrugter blandet med wokstrimlerne og plukket basilikum.
  • {{recipeDoneText}} Lynstegte wokstrimler med wasabi og marinerede peberfrugter

Opskriften er udviklet af