Lynstegte skinkestrimler med grøntsagschutney

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Varm olien i en wok eller stor stegepande.
  • 4 Steg kødet ved kraftig varme i 2 minutter eller til det er gennemstegt.
  • 5 Er du i tvivl så skær en strimmel igennem.
  • 6 Tag kødet op og hold det varmt i stanniol.Skær forårsløgene i små ringe.
  • 7 Skær kerner og mellemvægge af chillien og skær den i små tern.
  • 8 Kom de frosne grøntsager på panden og steg dem i 30 sekunder.
  • 9 Tilsæt forårsløgene og evt. chilien og lad det stege i 2 minutter.
  • 10 Kom sukker, balsamico, salt og peber ved.
  • 11 Lad det koge ind uden låg ved middel varme i 8-10 minutter til eddiken er helt tyktflydende.
  • 12 Smag chutneyen til. Anret blade af salaten på to tallerkener.
  • 13 Læg grøntsagschutney-en på først, dernæst kødet.
  • {{recipeDoneText}} Lynstegte skinkestrimler med grøntsagschutney

Opskriften er udviklet af