Lynstegte grøntsager med karry

Lynstegte grøntsager med karry

Du kan sagtens bruge denne ret som en vegetarisk hovedret. Servér ris eller couscous til eller kom kogte kikærter i retten. Eller brug den som tilbehør til kød eller fisk. Opskriften er udarbejdet for Savannah af Louisa Lorang.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Nip enderne af bønnerne og sautér dem i olie i en stor, varm gryde i 1-2 minutter.
  • 2 Skær imens løget i både og hvidløgene i tynde skiver.
  • 3 Kom begge dele i gryden til bønnerne og tilsæt karry og kokosmælk.ognbsp;Lad det koge op i 1-2 minutter, eller til bønnerne er næsten møre.ognbsp;Smag til med limesaft og salt.
  • 4 Tilsæt sukkerærter og babymajs og lad begge dele varme med kort - ca. 1 minut.ognbsp;Smag til igen.
  • 5 Rist imens sesamfrøene på en tør, varm pande.ognbsp;Lad dem køle en smule.ognbsp;Vend dem med chili og ingefær.
  • 6 Servér grøntsagerne toppet med sesamsalaten.
  • {{recipeDoneText}} Lynstegte grøntsager med karry

Tip

Jeg bruger både gule og sorte sesamfrø. Har du ingen sorte sesam, kommer du bare lidt ekstra gule i. Hvis retten er hovedret, kan du erstatte halvdelen af kokosmælken med vand og på den måde reducere fedtenergiprocenten i retten.

Opskriften er udviklet af