Lynstegt svinekød i oystersauce

Sådan gør du

  • 1 Pisk æggene sammen.
  • 2 Tilsæt salt, peber og fintsnittede forårsløg.
  • 3 Kom olien i en wokgryde eller en stor pande.
  • 4 Hæld derefter æggemassen på og drej gryden eller panden rundt, så du får en meget tynd omelet.
  • 5 Den skal stege ca. 3 minutter.
  • 6 Fold den som en pandekage og tag den op på et rent skærebræt.
  • 7 Skær den i tynde skiver, som lægges på retten ved servering.
  • 8 Skær forårsløg i skrå skiver a ca. ½ cm.
  • 9 Hak hvidløg. Skær ingefæren i tændstiktynde strimler.
  • 10 Befri chilien for kerner og skær den i små tynde strimler.
  • 11 Del broccolien i buketter.
  • 12 Skær schnitzlerne i 1 cm brede strimler og dup dem tørre med køkkenrulle.
  • 13 Krydr med salt og peber.
  • 14 Kom olien i en wok eller en stor pande og varm den op i et minut.
  • 15 Steg kødet ved kraftig varme på alle sider, i alt 2 minutter.
  • 16 Tag kødet op af gryden og hæld overskydende væde fra.
  • 17 Alle grøntsagerne på nær broccolien kommes i gryden og steger i 2 minutter ved god varme.
  • 18 Kom kød og broccoli i gryden og tilsæt 1 dl vand, oystersauce og vineddike.
  • 19 Retten koger ved lav varme under låg eller stanniol i 5 minutter, til kødet er gennemkogt.
  • {{recipeDoneText}} Lynstegt svinekød i oystersauce

Opskriften er udviklet af