Lynstegt skinkekød

Sådan gør du

  • 1 Rør ingredienserne til marinaden sammen. Læg kød og marinade i en tætsluttende plastikpose i køleskabet. Lad kødet trække 1 time.
  • 2 Gulerødderne skrælles og skæres i tynde strimler.
  • 3 Rens bladselleri og forårsløg.
  • 4 Skær bladselleri i tynde skiver og skær forårsløgene i 2 cm brede stykker.
  • 5 Snit kålen fint. Varm en wok eller stegegryde godt op.
  • 6 Tilsæt det marinerede kød.
  • 7 Svits kødet ca. 2-3 min. Tilsæt grøntsagerne og steg ved kraftig varme yderligere 2-4 min. Rør jævnligt i retten. Tilsæt spirerne inden servering.
  • {{recipeDoneText}} Lynstegt skinkekød

Opskriften er udviklet af