Lynstegt marineret svinekød

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Læg wokstrimlerne i en skål.
  • 2 Skræl ingefærstykket, og skær 2-3 cm ingefær i tynde skiver.
  • 3 Bland marinaden med 1 tsk vand og kom kødet i.
  • 4 Lad det marinere ca. 20 minutter i køleskab.
  • 5 Skær hvidløget i helt tynde strimler.
  • 6 Halver forårsløgene på langs, og skær dem i 5 cm lange stykker på skrå.
  • 7 Skær peberfrugterne i tynde strimler.
  • 8 Varm en wok eller en sauterpande ved kraftig varme.
  • 9 Kom 1 spsk olie i wok’en og derefter kødet uden marinade.
  • 10 Lad kødet blive brunt før det vendes. Lad det stege i 1–1½ minut.
  • 11 Tag kødet op på en tallerken og dæk det med stanniol.
  • 12 Tilsæt marinaden.
  • 13 Kog det godt igennem.
  • 14 Tilsæt hvidløget. Kom løg og peberfrugt i efter få sekunder under konstant omrøring, til de skifter farve uden at blive bløde.
  • 15 Kom kødet i, varm igennem og smag til med østers sauce eller soja sauce.
  • {{recipeDoneText}} Lynstegt marineret svinekød

Opskriften er udviklet af