Lynstegt kylling med grøn peber

Sådan gør du

  • 1 Hæld kogende vand over nudlerne og lad dem stå i 10 minutter.
  • 2 Afdryp.
  • 3 Skær kødet ud i tynde strimler på langs af fibrene.
  • 4 Rens peberfrugterne.
  • 5 Skær dem i strimler og skær forårsløg i 2 cm skrå stykker.
  • 6 Hak chilien.ognbsp; Varm en wok op over kraftig varme og slyng olien rundt.Lynsteg kødet evt. ad to gange til det er mørt og gennemstegt.Kom kødet tilbage i wokken samt peberfrugt, chili og forårsløg.
  • 7 Lynsteg i 2 minutter.
  • 8 Tilsæt nudlerne lidt ad gangen, pas på de ikke klumper sammen.
  • 9 Lynsteg dem i 3 minutter.
  • 10 Rør nænsomt hoisonsauce og fiskebouillon i. Tilbehør: Lynstegte bønner i hoisonsauce.
  • {{recipeDoneText}} Lynstegt kylling med grøn peber

Opskriften er udviklet af