Lynstegt knoldselleri med blommedip

Lynstegt knoldselleri med blommedip

En lille snack, som også kan bruges som forret.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Halvér og udsten blommerne. Skær blommerne i både.
  • 2 Kog de resterende ingredienser sammen og kom blommerne i.
  • 3 Lad det simre ved mellem varme i 25 minutter til blommerne bliver bløde
  • 4 Hvis kompotten er for grov i konsistensen kan den med fordel pulses på en foodprocessor i et par sekunder (husk at tage kanelstangen og stjerneanis op inden!)
  • 5 Skræl og skyl sellerien. Skær den i bjælker.
  • 6 Steg dem ved høj varme på en pande i olie til de er gyldne og møre (cirka 5 min).
  • 7 Servér selleribjælkerne med kold blommedip
  • Så er det spisetid! Lynstegt knoldselleri med blommedip

Tip

Se flere opskrifter på Ny Nordisk Hverdagsmad på www.idegryden.dk

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier