Lynmarineret bøf med forårsgrønt

Tip: Hvis man har en rest koldt, stegt kød, fx roastbeef, kan man brune det i stedet for bøfferne. Lad blot kødet blive varmt på panden sammen med grøntsagerne.

Sådan gør du

  • 1 Drys bøfferne med salt og peber og steg dem 2-3 minutter på hver side. Tag op. 
  • 2 Skær det grønne fra gulerødderne, behold genne lidt af det grønne, og skær over på langs. Svits gulerødderne på panden i lidt mere olie. 
  • 3 Snit forårsløgene i skrå skiver og vend med gulerødderne. 
  • 4 Bland marinaden sammen. 
  • 5 Skær bøfferne i tynde skiver/strimler og vend med grøntsagerne på panden. Vend marinaden godt med kød og grønt. 
  • 6 Sæt risen over efter anvisning på posen.
  • {{recipeDoneText}} Lynmarineret bøf med forårsgrønt

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier