Opskriften giver 24 stykker

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.  
  • 2 Bland hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål. Skær smørret i tern og vend i. Smuldr hurtig med fingrene til en dej. Pyt hvis der stadig er små smørklumper i.  
  • 3 Kom ost, æg, mælk og sesam i skålen.Vend dejen sammen. Tilføj eventuelt lidt mere mel eller vand. 
  • 4 Form dejen til 12 boller, og tryk dem lidt flade. Skær nu hver bolle over i to. Fordel de 24 stykker på bagepapir. Drys med sesamfrø.  
  • 5 Bag scones gyldne i cirka 20 minutter.   
  • 6 Server suppen der til.Vi anbefaler Jomfruhummerbisque fra samvirke.dk  
  • {{recipeDoneText}} Lune ostescones

Opskriften er udviklet af