Lun paté med spiresalat

Sådan gør du

  • 1 Svineleveren kan hakkes eller blendes sammen med de andre dele.
  • 2 Rør alle delene til farsen sammen i en røreskål.
  • 3 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 4 Smør aluformen med olie og hæld farsen i.
  • 5 Sæt formen i ovnen ca. 30 minutter.
  • 6 Prik med en strikkepind i farsen, når stegetiden er gået.
  • 7 Farsen skal virke helt fast.
  • 8 Eller brug et stegetermometer.
  • 9 Centrumtemperaturen skal være 75 grader.
  • 10 Vip farsretten ud af formen og skær pateen i skiver ved servering.
  • 11 Skyl spirerne med koldt vand i en si.
  • 12 Skyl salat og radiser.
  • 13 Dup grønsagerne tørre.
  • 14 Snit radiserne i fine små stykker.
  • 15 Hæld yoghurten i en røreskål, tilsæt salt, peber og paprika.
  • 16 Hak det ene æg æg meget fint.
  • 17 Rør ægget i yoghurten.
  • 18 Læg salatbladene på et lille fad, læg spirerne på, hæld dressingen over og pynt med radiserne og æggebåde.
  • 19 Stil salaten køligt til farsretten er færdig.
  • {{recipeDoneText}} Lun paté med spiresalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier