Lun pastasalat

Lun pastasalat

Fyldig pastasalat til et stykke stegt kylling eller kalv. Kog kun pastaen al dente. Salaten skal have bid og må ikke klistre.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen i velsaltet vand efter anvisning på pakken. Dræn den herefter, og sæt den til side.   
  • 2  Hæld olien fra artiskokkerne (gem 2-3 spsk. til dressing). Skær dem i mindre stykker, og bland dem i pastaen.    
  • 3 Hæld olie, eddike, hvidløg, kapers, sennep og krydderier i et syltetøjsglas, og ryst det sammen.   
  • 4 Hæld dressingen i en skål, og vend pastaen heri. Smag til, og vend salat og urter i dressingen lige inden servering.  
  • {{recipeDoneText}} Lun pastasalat

Opskriften er udviklet af