Lun nudelsalat med wokstrimler og grønt

Sådan gør du

  • 1 Kog nudlerne som angivet på emballagen.
  • 2 Lad dem dryppe af i en si.
  • 3 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 4 Krydr med salt og peber.
  • 5 Varm olien i en stor pande ved kraftig varme.
  • 6 Kom kødet i, når olien er varm nok.
  • 7 Brun kødet på alle sider - samlet stegetid ca. 2 minutter.
  • 8 Tag kødet op på en tallerken.
  • 9 Dryp oystersauce over kødet.
  • 10 Riv gulerødder og skær porre i meget tynde skrå skiver.
  • 11 Skær ærter i skrå skiver. Skær chilien igennem på langs.
  • 12 Fjern kerner og mellemvægge. Hak chilien fint.
  • 13 Rør dressingen sammen og smag den til med salt og peber.
  • 14 Vend nudler, wokstrimler og grøntsager sammen og hæld dressingen over sammen med korianderblade.
  • {{recipeDoneText}} Lun nudelsalat med wokstrimler og grønt

Opskriften er udviklet af