Lun middagssalat med let sprængt fasan

Vi bruger figner, fordi det er så godt til vildt. Opskriften er nem, men husk, at vi starter et døgn før.

Sådan gør du

  • 1 Dagen før: Tag de frosne fasaner ud af fryseren og læg i en form. Bland salt og sukker og gnid fasanerne heri. Dæk med film og stil i køleskabet i 24 timer.  
  • 2 På dagen: Sæt ovnen på 175 grader. Dup fasanerne tørre og del dem i bryst og lår.
  • 3 Brun fasanerne på alle sider. Tag brystkødet op og giv lårene 5 minutter mere.
  • 4 Kom i en ildfast form og steg kødet i ca. 15 minutter indtil gennemstegt.   
  • 5 Skær kartofler i tynde både og steg på panden. 
  • 6 Rør olie, sennep, hvidløg og balsamico sammen. 
  • 7 Skær figner i både og anret salaten på fire tallerkener. 
  • 8 Kom kød herpå og dryp dressing hen over. 
  • {{recipeDoneText}} Lun middagssalat med let sprængt fasan

Opskriften er udviklet af