Lun kartoffelsalat med chili og rødløg

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartoflerne og skær dem i terninger på ca. 2 × 2 cm.
  • 2 Skyl dem i koldt vand og lad dem dryppe af i en sigte.
  • 3 Pil rødløg og hvidløg og snit dem tyndt.
  • 4 Fjern kernerne fra peberfrugt og chili og snit dem i tynde strimler.
  • 5 Sauter løg, hvidløg, peberfrugt og chili blidt i olie i 5-6 min. i en sauterpande.
  • 6 Det må ikke blive rigtig brunt, men løg og peberfrugt skal være gyldne i kanterne og blive søde.
  • 7 Tilsæt koriander, salt, peber og sherryeddike.
  • 8 Lad eddiken dampe væk.
  • 9 Tag grønsagerne op og læg dem i en skål.
  • 10 Kog kartoffelterningerne møre sammen med laurbærbladet i bouillon.
  • 11 Tag kartoflerne op og bland dem med de andre grønsager.
  • 12 Kog bouillonen ind til ca. 1 dl og hæld den over kartoflerne.
  • 13 Vend det rundt og smag til med salt, peber og balsamicoeddike.
  • 14 Servér salaten med hakket persille over.
  • 15
  • {{recipeDoneText}} Lun kartoffelsalat med chili og rødløg

Opskriften er udviklet af