Lun bønnesalat med krydret pølse og frisk tomat

Lækker, lun salat med stegt pølse, karamelliserede løg og friske tomater, som smager skønt både til frokost og aftensmad.

Sådan gør du

  • 1 Varm olien på en pande, og steg rødløg og chorizo over middel varme i 4-5 min. til gyldent.
  • 2 Tilsæt paprika, tomater, butter beans og hvidvinseddike. Lad det hele simre i 4-5 min.
  • 3 Skær courgetten i tynde strimler med en tyndskræller eller en normal kartoffelskræller, og tag panden af varmen.
  • 4 Vend citronskal i, og smag til med salt og peber. Pynt med courgette og frisk basilikum, og server straks.
  • {{recipeDoneText}} Lun bønnesalat med krydret pølse og frisk tomat

Tip

Prøv andre typer bælgfrugter, f.eks. kidneybønner eller linser. Brug en god bacon i stedet for krydret pølse.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier