Luksus: Lasagne

Sådan gør du

  • 1 Sæt vand over til at koge. Lad lasagnepladerne koge heri, til de er bløde. 
  • 2 Rist kødet af i olie på panden. Krydr med spidskommen og røget salt. 
  • 3 Snit champignoner, hvidløg, skalotteløg og snack peber og tilsæt til kødet på panden. 
  • 4 Når kødet og grøntsagerne er ristet godt af på panden, tilsættes rødvin, kalvefond og frisk basilikum. Lad det koge sammen på panden i 5 minutter og tilsæt til sidst tomatsovsen. 
  • 5 Nu er det tid til at samle lasagnen. Tag en færdigkogt lasagneplade op af gryden og læg den på en tallerken. Drys med en god olivenolie på den nederste lasagneplade. 
  • 6 Læg friske tomater, frisk mozzarellaost, stykker af Vesterhavsost, friskrevet parmesan og til sidst kødsovsen fra panden. Afslut med endnu en lasagneplade og gentag nu ovenstående, så du opnår flere lag af kødsovs og ost. 
  • 7 Du kan vælge at servere en tallerkenanrettet lasagne pr. mand om bordet eller lave en samlet udgave i et fad. 
  • {{recipeDoneText}} Luksus: Lasagne

Opskriften er udviklet af