Sådan gør du

  • 1 Krydr farsen godt med salt, peber og citronpeber. Vend også friskrevet parmesan heri. Brug gerne dine hænder til at ælte farsen godt sammen med krydderierne og parmesan. Form derefter to karbonader. 
  • 2 Panér karbonaderne i polenta og steg dem derefter i smør og olie på panden. 
  • 3 Skær blegselleri i fine stænger og steg dem på panden. Skær også aspargeshoveder og gulerødder i fine stykker og kom dem på panden med edamamebønner og sukkerærter. Steg det hele i smør. 
  • 4 Tilsæt æbleeddike, hvidvin, kalvefond, havtorn appelsinsaft og fløde. Lad det hele snurre godt sammen på panden i fem minutter. 
  • 5 Servér grøntsagerne fra panden med den cremede sovs og de sprøde karbonader. 
  • {{recipeDoneText}} Luksus: Karbonader

Opskriften er udviklet af