Luksus: Hakkebøffer

Sådan gør du

  • 1 Vend hakket oksekød i en skål med æble i tern, bacon, olie og røget salt. Brug dine hænder til at røre kødet godt sammen og form derefter dine hakkebøffer. 
  • 2 Steg dine hakkebøffer på panden i 8-10 minutter. Læg dem derefter i et ovnfast fad og lad dem stege færdige i ovnen i 10 minutter ved 220 grader. 
  • 3 Snit porre, julesalat, rødløg, løg og portobellosvampe. Steg det hele på panden og tilsæt hvedeøl og kalvefond dertil. Krydr med citronpeber og salt. 
  • 4 Varm dine tortillas i ovnen i et par minutter, til de er lune. 
  • 5 Anret derefter grøntsagerne fra panden på dine tortillas og læg derefter den sprøde hakkebøf ovenpå. Afslut med snittet svampe og limesaft. 
  • {{recipeDoneText}} Luksus: Hakkebøffer

Opskriften er udviklet af