Luksus: Frikadeller

Claus Holm serverer en skøn opskrift på frikadeller med kantareller. Disse frikadeller er serveret med en masse lækre grøntsager. Velbekomme!

Sådan gør du

  • 1 Vend fars med salt, peber kantareller og æg. Form farsen til frikadeller og steg dem på panden i smør. 
  • 2 Når frikadellerne har fået farve, sættes de i ovnen i et ovnfast fad. Her steges de færdige ved 160 grader i 10 minutter. 
  • 3 Steg rødbeder på panden. Tilsæt derefter skiver af skalotteløg, selleri, champignoner, jordskok og edamamebønner. Husk at skylle jordskokken.  
  • 4 Tilsæt æbleeddike, hvidvin og smør på panden og lad det hele koge ind. 
  • 5 Når retten er kogt ind på panden tilsættes frisk dild. 
  • 6 Sevér de lune frikadeller med grøntsagerne og saucen fra panden. 
  • {{recipeDoneText}} Luksus: Frikadeller

Tip

Spis kartofler til dine frikadeller og pynt med skovsyre for det sidste touch på denne mere luksuriøse udgave af de klassiske frikadeller, som mormor lavede dem. 

Opskriften er udviklet af