Luksus: Boller i karry

Sådan gør du

  • 1 Sæt en gryde med vand i kog. Tilsæt frisk rosmarin, limesaft, peber og peberrod i vandet. 
  • 2 Vend svinekødet i en skål med olie, salt, lidt karry og æg. 
  • 3 Skær rødløg i tynde skiver. Vend skiverne i en skål med citronsaft, salt og agavesirup. 
  • 4 Snit blomkål i fine stykker. Vend stykkerne i en skål med et par blade fra blomkålen, olivenolie og hakkede mandler.  
  • 5 Ælt og form nu din rørte fars til små kødboller. Læg bollerne i gryden med vand og lad dem porchere stille og roligt. Det er vigtigt, at vandet ikke koger. 
  • 6 Rist karry på en pande. Skær æble i tern og steg dem på panden. Tilsæt kyllingefond og fløde. Lad det simre i fem minutter og tilsæt derefter kokosmælk. 
  • 7 Anret de færdigkogte kødboller med den grove karrysovs, blomkålssalaten og de syltede rødløg. Afslut med et drys hampefrø over kødbollerne. 
  • {{recipeDoneText}} Luksus: Boller i karry

Opskriften er udviklet af