Løgsuppe med friske tomater og paprika

Sådan gør du

  • 1 Kom hvidløgsolie i bunden af en gryde. Gryden skal stå på middelvarme på komfuret. 
  • 2 Tilsæt hakket hvidløg og frisk timian i gryden. 
  • 3 Tilsæt bananskalotteløg, rødløg og zattauerløg skåret i skiver. Rør godt rundt i gryden. 
  • 4 Del tomater og tilsæt dem i gryden.
  • 5 Krydr med løgpulver og løgpulver. Svits det hele i den varme gryde. 
  • 6 Tilsæt kyllingefond og vand og krydr med salt og peber. 
  • 7 Lad det hele koge i gryden i 15 minutter. 
  • 8 Når suppen har kogt i 15 minutter, serveres den i en lun skål og toppes med friskrevet parmesan. 
  • {{recipeDoneText}} Løgsuppe med friske tomater og paprika

Opskriften er udviklet af