Et godt eksempel på, at der kan komme vidunderlig mad ud af noget så simpelt som løg, en dåse tomater og et par dåser tun. Når løgene får lov at simre uden at brune, får de en fyldig, sødlig smag – tilsæt evt. også et par fed hakket hvidløg.

Sådan gør du

  • 1 Snit løgene i tynde strimler og svits dem i olien i en gryde.
  • 2 Skru ned for varmen, læg låg på gryden og lad løgene simre i ca. 20 minutter til de har en kompotagtig konsistens.
  • 3 Tilsæt tomater og rosmarin og smag til med salt og peber.
  • 4 Fordel løgblanding og herefter tun, oliven og revet ost på pizzabunden.
  • 5 Bag den ved ca. 225°C i 20-25 minutter til kanterne er gyldne og sprøde og osten smeltet.
  • {{recipeDoneText}} Løgpizza med tun

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier