Linsesuppe med hvidkålstopping

Linsesuppe med hvidkålstopping

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 630 Kj
  • Fedt 23 %
  • Kulhydrat 61 %
  • Protein 16 %

Sådan gør du

  • 1 Kom linserne i en sigte, og skyl dem under koldt vand. Skær løgene i små tern. Opvarm olivenolien i en gryde, og rist løgene i ca. 5 min. ved svag varme, til de er møre. Tilsæt hvidløg, frisk ingefær, linser, stødt koriander, kanel og chili, og rist fortsat i 1-2 min. Hæld de hakkede flåede tomater, tomatpuré og vand/bouillon i gryden, læg låg på, og kog suppen i ca. 20-25 min., til linserne er møre. Tilsæt kokosmælk, og kog suppen igennem, og krydr med limesaft, salt og peber.
  • 2 Snit hvidkålen fint, og skær forårsløg i tynde skiver på skrå. Skræl appelsinerne, og skær dem i mindre stykker. Bland kål, løg og appelsin sammen med chili, salt, lime- eller citronsaft og groftplukket koriander.
  • 3 Server linsesuppen med hvidkålstoppingen, og spis fuldkornsbrød til.
  • {{recipeDoneText}} Linsesuppe med hvidkålstopping

Tip

Som alternativ til hvidkålstopping kan du servere græsk yoghurt rørt med koriander og salt som suppetilbehør.

Opskriften er udviklet af