En stor grydefuld suppe, som holder sig længe i køleskabet. Lige til at varme, når sulten melder sig, og så flot at se på.

Sådan gør du

  • 1 Kom linser i en skål, og dæk med koldt vand.
  • 2 Lad dem stå, imens grøntsagerne ordnes.
  • 3 Skær grøntsager i tern. Svits let i olie i en gryde.
  • 4 Kom tomater heri, og lad suppen simre i et par minutter.

  • 5 Skær en kartoffel i tern, og tilføj den sammen med bouillon.
  • 6 Afdryp linserne og kom dem i gryden sammen med en halv liter vand.
  • 7 Kog suppen op og tilføj nu 1 liter vand. Lad simre i cirka 20 minutter, indtil linserne er helt møre.
  • 8 Blend suppen cremet og juster konsistensen med kogende vand.
  • 9 Server suppen i dybe tallerkener og pres lidt citronsaft henover.
  • {{recipeDoneText}} Linsesuppe

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier